Hoppa till huvudinnehåll

Sök innovationsstöd för ditt projekt – nya datum ute för 2024!

onsdag, december 13, 2023

Nu har vi släppt 2024 års datum att söka innovationsstöd hos Film & TV Lindholmen, för projekt i utveckling inom film, tv och rörlig bild.

Som en del av Göteborgs Stads filmsatsning stöttar Lindholmen Science Park innovativa utvecklingsprojekt inom film, tv och rörlig bild. Det övergripande målet med detta är långsiktig tillväxt i hela den regionala film- och tv-branschen genom starkare producenter och idéskapare.
Läs mer om detta på vår webb, om projektfinansiering >

2024 utlyser Film & TV Lindholmen två ansökningsomgångar att söka utvecklingsstöd för innovativa projekt. Första omgången äger rum under våren, med deadline 13 mars. Andra omgången äger rum under hösten, med deadline 2 oktober.

Precis som tidigare bjuds utvalda projekt in till Lindholmen Science Park för muntliga möten med vår referensgrupp.

Boka in ett förmöte!

Har du ett innovativt projekt i utveckling? En rekommendation är att ta kontakt med oss i förväg för att diskutera ditt projekt och din innovativa process.

Kontakta Gunnar Eriksson, Programansvarig Film & TV Lindholmen: gunnar.eriksson@lindholmen.se.

Läs Ansökningsguiden

I vår ansökningsguide finner du all matnyttig information om Innovationsstödet, regelverk och de fyra ansökningsstegens olika kriterier. Läs Ansökningsguiden här >

Ny Innovationsguide

Du har väl inte missat att Film & TV Lindholmen lanserat en rykande färsk Innovationsguide? Guiden är framtagen i syftet att undersöka vad det innebär att arbeta innovativt inom branscherna för film, TV och rörlig bild. Läs guiden fritt utifrån det område som du anser relevant för din arbetsprocess kopplat till ditt projekt. Läs Innovationsguiden här >

2024 års ansökningsdatum

1. VÅRENS OMGÅNG – 2024

  • Ansökan öppnar: 14 februari
  • Ansökan stänger: 13 mars
  • Projektmöten: 10 april

2. HÖSTENS OMGÅNG – 2024

  • Ansökan öppnar: 4 september
  • Ansökan stänger: 2 oktober
  • Projektmöten: 23 oktober

 

Har du några frågor om Film & TV Lindholmens innovationsstöd till projekt inom film, TV och rörlig bild? Varmt välkommen att kontakta oss!

Gunnar Eriksson

Gunnar Eriksson

Programansvarig