Hoppa till huvudinnehåll

Humla Games på The Game Incubator släpper nytt mobilspel för MIG

måndag, december 4, 2017

MIG är ett av Sveriges mest framgångsrika spelformat och efter 17 år i frågespelsbranschen och med mer än 50 utvecklade spel, släpper företaget nu ett helt nytt sällskapsspel- 0-100 - som lanseras internationellt. I samband med lanseringen av det fysiska spelet släpps 0-100 även som gratisapp för iPhone och Android.

Appen är utvecklat av Humla Games, ett samarbete mellan grundarna av MIG och apputvecklaren Pontus Lindgren, på Spelinkubatorn vid Lindholmen Science Park.

0-100-appen släpptes i Sveriges 30 november och kommer efter årsskiftet även lanseras i Tyskland och England. Totalt kommer spelet innefatta 15 000 frågor, så antalet frågor fylls på framöver. 

Appen finns att ladda ner på App store och Google play.
Ladda ner appen här

Gothia Innovation AB har under flera år utvecklat en framgångsrik inkubatorverksamhet för spelindustrin i Skövde – The Game Incubator på Gothia Science Park. 2015 etablerade sig spelinkubatorn även i Göteborg tack vare ett samarbete mellan Gothia Innovation och Lindholmen Science Park. Sedan uppstarten i Göteborg har The Game Incubator varit involverade i uppstarten av 22 nya spelbolag i Göteborg som genom verksamheten fått hjälp med expertkunskap, affärscoachning samt nya kontakter och nätverk för att starta igång sina verksamheter och lansera sina första spel.