Hoppa till huvudinnehåll

De senaste spelen från The Game Incubator visas upp under Play My Game

måndag, november 26, 2018

Vilket spel har potential att bli nästa stora succé? Den 28 november anordnas en riktig spelfest på Lindholmen där lovande dataspelbolag visar upp sina spel, allt från redan släppta titlar till spel som är under utveckling.

- Ett ypperligt tillfälle för spelintresserade personer och investerare att testa lokalproducerade spel som kan slå igenom på marknaden, säger Magnus Ling, projektledare för The Game Incubator i Göteborg.

Det populära eventet Play My Game startades redan 2015 i Skövde av The Game Incubator, den framgångsrika inkubatorn som hjälper entreprenörer att starta dataspelsbolag i Göteborg och Skövde. Till Play My Game bjuds spelintresserade personer in tillsammans med investerare och andra utvecklare som får möjlighet att testa och snacka spel med bolagen i The Game Incubator.

Våra team får genom Play My Game värdefull input på sina spel i ett tidigt utvecklingsskede, både av branschkollegor och potentiella konsumenterGenom att bolagen tar till sig den feedback de får kan det spara dem både tid och pengar i utvecklingsprocessen av sina spel, säger Magnus Ling.

Under stundande Play My Game kommer ett tiotal dataspelsbolag från The Game Incubator visa upp sina spel inom en mängd olika genrer, både för PC och mobil. Med finns även representanter från The Game Incubator för att berätta om sitt nya program för entreprenörer som är nyfikna på att starta dataspelbolag.

Läs mer om eventet här