Hoppa till huvudinnehåll

Audiovisual Talks - Tatjana Samopjan

-
Online

- Ett inspirationsforum för dig som är verksam inom film, tv och rörlig bild. Audiovisual Talks är en seminarieserie med målet att ge kunskap och inspirera verksamma inom film, tv & rörlig bild att fortsätta skapa morgondagens starka berättelser och upplevelser.

Arrangeras av: 
Film&TV och Filmkontoret Göteborg stad

Den 12 maj har vi fått möjligheten att bjuda in Tatjana Samopjan, kreativ konsult, föreläsare och manuscoach, specialiserad på utveckling av tv-serier och filmer inom fiktion och dokumentär.

Vi får ta del av en exklusiv masterclass om förhållandet mellan livserfarenhet och storytelling. En korsbefruktning mellan verklighet och fantasi, förankrat i buddhistisk filosofi. Seminariet avslutas med att ni som publik interaktivt får ställa frågor.

Föreläsningen ges på engelska.

Tatjana Samopjan

Tatjana arbetar som kreativ konsult, föreläsare och manuscoach, specialiserad på utveckling av tv-serier och filmer inom fiktion och dokumentär. Hon har en  bakgrund som redaktör på SVT Drama, och i rollen som Head of Development på Palladium Fiction.

Tatjana är även grundare av Fractal Volcano, en utvecklingsbyrå med teammedlemmar i Sverige, England och Tyskland. Genom åren har Tatjana arbetat med bland annat ACE producers, EAVE, European TV Drama Series Lab, Flanders Audiovisual Fund, Göteborg Film Festival, Entertainment Master Class, Helsinki Script, The Netherlands Film Academy, International Film School Cologne, University of Television and Film Munich och Seriencamp.

Seminariet är helt kostnadsfritt men registrering krävs.

Läs mer och anmäl dig här

Läs mer om Audiovisual Talks

Audiovisual Talks är ett nationellt samverkansprojekt som arrangeras av Film&TV vid Lindholmen Science Park och Filmkontoret, Göteborg Stad i samarbete med Kultur i Halland - FilmFilmbasen/Film StockholmFilm i SkåneFilmregion SydostNorrköpings Filmfond , FilmCloud/Förvaltningen för kulturutveckling - VGR och Filmrummet/Svenska Filminstitutet.