Hoppa till huvudinnehåll

Audiovisual Talks - Cilla Jackert & Amir Chamdin

-
Online

- Ett inspirationsforum för dig som är verksam inom film, tv och rörlig bild. Audiovisual Talks är en seminarieserie med målet att ge kunskap och inspirera verksamma inom film, tv & rörlig bild att fortsätta skapa morgondagens starka berättelser och upplevelser.

Arrangeras av: 
Film&TV och Filmkontoret Göteborg stad

I säsongens första Audiovisual Talks möts manusförfattaren Cilla Jackert (S.P.U.N.GKänn ingen sorg, Tunna blå linjen) och regissören Amir Chamdin (Om Gud villHasselPartisan) i ett spännande samtal om process – styrkor och utmaningar i samarbetet mellan manusförfattare och regissör.

Moderator för samtalet är Gunnar Eriksson, manusförfattare och projektutvecklare på Film&TV

Med utgångspunkt i våra gästers omfångsrika karriärer försöker Audiovisual Talks nu gå på djupet med hur samarbetet och arbetsprocessen ser ut mellan manusförfattare och regissör under arbetet med långfilmer och tv-serier.

- Var går gränsen mellan yrkesrollerna och hur ser dialogen ut mellan författare och regissör under utvecklingsarbetet respektive inspelning?

- Hur vanligt är det att manus ändras under produktion och hur ofta händer det att författaren involveras i efterbearbetningen?

Seminariet består av ett modererat samtal och avslutas med en Q&A där ni som publik interaktivt får ställa frågor. 

Seminariet är helt kostnadsfritt men registrering krävs.

Läs mer och anmäl dig här

 

Audiovisual Talks är ett nationellt samverkansprojekt som arrangeras av Film&TV vid Lindholmen Science Park och Filmkontoret, Göteborg Stad i samarbete med Kultur i Halland - FilmFilmbasen/Film StockholmFilm i SkåneFilmregion SydostNorrköpings Filmfond , FilmCloud/Förvaltningen för kulturutveckling - VGR och Filmrummet/Svenska Filminstitutet.