Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Nostradamus medverkar på Cannes filmfestival

Vad är nästa vision för europeisk film? Hur kan Blockchain-teknik förändra branschen över värdekedjan? Detta är några av de frågor som Johanna Koljonen från Nostradamus-projektet diskuterar under två seminarier under Cannes Filmfestival den 11 Maj.
Johanna Koljonen presenterar Nostradamusrapporten

 

johanna_koljonen_speaker_1.jpg

Do or Die - Sanningens ögonblick för europeisk film
En spännande presentation av den femte årliga Nostradamusrapporten, framtagen och presenterad av Johanna Koljonen. Årets rapport tar upp och diskuterar huruvida filmindustrin, som vi ser den idag, kommer att överleva, och vad europeiska filmskapare behöver göra för att konkurrera med de globala storbolagen.

Blockchain - hur kommer det att förändra försäljning, distribution och finansiering?Blockchain-experter möts i en djupgående diskussion kring hur Blockchain-tekniken påverkar filmindustrin på kort och lång sikt. Vad ska du tänka på idag? 

Medverkande gäster: Erwin M Schmidt, grundare av Berlin-baserade Cinemathon och initiativtagare till Filmtech Office, Maria Tanjala, grundare Big Couch och FilmChain, Dana O'Keefe, Sales and Partner, Cinetic Media och Alan Milligan, VD White Rabbit AS

Läs hela NEXT-programmet på Marché du Film här.

 

Nostradamus är ett initiativ och ett samarbete mellan Göteborg Film Festival och Lindholmen Science Park, med syfte att bevaka de snabba förändringarna i film- och tv-branschen. Nostradamusprojektet grundas och drivs av Göteborgs Filmfestivals nordiska filmmarknad med stöd av Lindholmen Science Park, Nordisk Film & TV Fond, Västra Götalandsregionen, Göteborgs Stad och Creative Europe/MEDIA

Läs mer om Nostradamusprojektet med rapporter och seminarier här