Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

DEN INRE CIRKELN

Serien "DEN INRE CIRKELN / Inner Circle" baseras på en roman av Per Schlingmann och utspelar sig bakom kulisserna i politiken. Kärnan i berättelsen handlar om spelet mellan politiker och media och projektet har beviljats utvecklingsstöd från Lindholmen Science Park.
Per Schlingmann Pressfoto

 

Per Schlingmann

Projektet bygger på Per Schlingmanns bok med samma namn.

Vi siktar på inspelning under andra delen av 2018. Under 2019 räknar vi med att sända det fördelat på åtta 45-minutersavsnitt, berättar Håkan Hammarén på Fundament Film.

Vi håller på för fullt med manus och övrig utveckling och väntar ett slutgiltigt O.K. från en ledande VOD-kanal. Det känns väldigt bra och vi är ganska säkra på att tidsplanen håller, fortsätter Hammarén.

Det Göteborgsbaserade produktionsbolaget Fundament Film har en lång erfarenhet av film och tv-produktion och Lindholmen Film & TV bedömer att man med projektet "DEN INRE CIRKELN" kan möjliggöra en utveckling som kan leda till att de tar klivet upp på en internationell arena för drama. Projektet har därför beviljats utvecklingsstöd från Lindholmen Science Park.

På uppdrag av Göteborgs Stad arbetar Lindholmen Science Park för att stödja branschutveckling och innovationer inom spel, film, TV och rörlig bild. Vi gör detta i samarbete med produktionsbolag, leverantörer, film och mediearbetare, branschorganisationer och andra relevanta aktörer.