Hoppa till huvudinnehåll

Möjlighet att söka till Nostradamus Academy

måndag, december 7, 2020

Nostradamus Academy är en förgrening av Göteborg Film Festivals initiativ Nostradamus, där Lindholmen Science Park tidigare har varit en samarbetspartner. Nu kan man ansöka om att delta i Nostradamus Academy - senast 14 december behöver ansökan vara inne.

Sedan 2013 har Nostradamus publicerat en årlig rapport som bevakar och analyserar de snabba förändringarna i film- och tv-branschen för affärsmodeller, produktion, distribution, innehåll och publikbeteenden.

Nostradamus Academy är ett exklusivt fortbildningsprogram för professionella aktörer inom film och tv-branschen med ett intresse av att utveckla ny kunskap, konkreta redskap och implementera nya tankesätt för långsiktig hållbarhet.
 
Tre kurstillfällen presenteras 2021 i februari, april samt juni. Det första kurstillfället kommer ske den 2 februari under Göteborg Film Festival. Målsättningen är att tillfällena kommer genomföras fysiskt, annars i ett digitalt format. 

Kursledare är Nostradamus-rapportens författare Johanna Koljonen i samarbete med Bjarke Pedersen från Participation Design Agency.

Ansökan om deltagande sker via email senast 14 december 

Läs mer om Nostradamus Academy här

Direkt till ansökningsinformation