Hoppa till huvudinnehåll

Audiovisual Talks - Crazy Pictures

-
Online

- Ett inspirationsforum för dig som är verksam inom film, tv och rörlig bild. Audiovisual Talks är en seminarieserie med målet att ge kunskap och inspirera verksamma inom film, tv & rörlig bild att fortsätta skapa morgondagens starka berättelser och upplevelser.

Arrangeras av: 
Film&TV och Filmkontoret Göteborg stad

Den 9 juni arrangeras säsongens sista Audiovisual Talks, och vi gästas denna gång av Olle Tholén från Crazy Pictures, i en exklusiv master class om ett svenskt filmbolags resa från virala framgångar på Youtube till att skapa sin första guldbaggenominerade långfilm, en internationell succé såld till 100 länder.

Efter framgångarna med debutlångfilmen "Den blomstertid nu kommer" berättar Olle Tholén om arbetet med att skapa en independentfilm på egna villkor, från idé till lansering. Detta är en unik chans att få en djupare inblick i Crazy Pictures kreativa värld. Missa inte denna spännande berättelse om ett projekt med både stor motgång och framgång!

Crazy Pictures

Crazy Pictures från Norrköping är ett filmkollektiv som tillsammans gör film från idé och manus till regi, produktion, produktionsdesign, specialeffekter, klippning, ljud och visuella effekter. Efter virala framgångar med kortfilmer på Youtube (Vaskduellen, Nakenlekar m fl) släppte de sommaren 2018 sin debutlångfilm "Den blomstertid nu kommer" -  en film som startade som ett Kickstarterprojekt och slutade i stor succé med över 100 000 svenska biobesökare och internationell försäljning till 100 länder.

 

Seminariet är helt kostnadsfritt men registrering krävs.

Läs mer och anmäl dig här

Läs mer om Audiovisual Talks

 

Audiovisual Talks är ett nationellt samverkansprojekt som arrangeras av Film&TV vid Lindholmen Science Park och Filmkontoret, Göteborg Stad i samarbete med Kultur i Halland - FilmFilmbasen/Film StockholmFilm i SkåneFilmregion SydostNorrköpings Filmfond , FilmCloud/Förvaltningen för kulturutveckling - VGR och Filmrummet/Svenska Filminstitutet.