Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Studio och produktionsresurser

Studio 3 på Gothenburg Studios

I samarbete med Göteborg Studios erbjuder Lindholmen Science Park kontor och tillhörande anläggningar för långsiktig hyra, samt utrustade produktionskontor och studios för kortare tid.

 

Kontor

Lindholmen Science Park har ca 4000 kvm kontorsyta och tillhörande faciliteter för uthyrning i en unik miljö omgivet av studios, produktionsbolag och andra branchspecifika tjänsteföretag inom film-, spel- och tv-produktion.

Produktionskontor

Möblerade produktionskontor finns för kortare uthyrning. I det som kallas Filmbyn hyr vi ut fullt utrustade produktionskontor, från enstaka kontor till utrymme för stora och små film-, TV- och andra kommersiella projekt precis vid våra studios.

Kontoren är möblerade och utrustade med 100Mb internet, höghastighetsskrivare, och är naturligtvis skyddas genom våra säkerhetssystem. Vi erbjuder även tillgång till produktions kök, tvättstugor, smink lounge, garderober, sällskapsrum, prop avdelning, repetitions lokaler och konferensrum.

Parkeringsplatser bakom låsta grindar finns också, liksom garageplatser med larmsystem. Produktionskontoren kan hyras som en del av ett större paket via production services, eller separat.

För frågor vänligen kontakta Paul Blomgren DoVan, paul@gothenburgstudios.se

 

Studios

Tre stora, fullt utrustade studios finns för uthyrning till både filmproduktioner och andra typer av evenemang.

Göteborg Studios har tre studios på 900, 350 och 250 kvadratmeter. De två största studiorna har signalstörningsskydd och akustiskt behandlas för ljudinspelning. Dessa har stora entré för enkel på- och avlastning, lounger och personalutrymmen. Den minsta studion har ett golv till vägg oändlighet kurva som kan målas enligt kundens önskemål.

För frågor vänligen kontakta Paul Blomgren DoVan, paul@gothenburgstudios.se