Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Visuella effekter i världsklass

Fans minglade med branschintresserade när Sven Martin, Visual Effects Supervisor för Game of Thrones, besökte Visual Arena Lindholmen den 27 januari. Besökarna fick följa researcharbetet för den fantastiska äventyrsvärlden och hur man går tillväga för att fånga alla rörelser i en drake.
Sven Martin

HBO-serien Game of Thrones har blivit en kultserie som fascinerar publik världen över. Realistisk fantasy, storslagna landskap, äventyrliga slott och drakar. När Sven Martin besökte Visual Arena presenterade han det nogranna och kreativa arbetet med serien. Publiken på Visual Arena fick följa researcharbetet för den fantastiska äventyrsvärlden och exempelvis hur man går tillväga för att fånga alla rörelser i en drake. 

Sven Martin och animationsstudion Pixomondo har vunnit en Emmy två gånger för bästa visuella effekter. Just nu producerar Pixomondo den fjärde säsongen av Game of Thrones som har premiär i vår.

bild.jpg

Nu samlar vi mediebranschen

Media Arena Lindholmen bjöd in till seminariet som del i arbetet att stödja och stimulera mediebranschens utveckling med fokus på film, TV, spel och traditionell media. Vill du veta mer om satsningen, kontakta: Martin Svensson, projektledare på Media Arena, martin.svensson@lindholmen.se

Läs mer om Media Arena