Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Välkomna på Göteborgs Film & TV Bar #5 den 24 maj

- Konstnärlig kraft från våra vänner i rymden!

Den 24:e maj kl. 18:00-20:00 bjuder Göteborgs Film & TV in till ett unikt möte mellan konstkollektivet KonstAB och ufoforskaren Clas Svahn. Välkommen till ett livesänt interaktivt filmsamtal. Delta i diskussionen och ställ dina frågor live.

KonstAB är ett Göteborgsbaserat tvärkonstnärligt produktionsbolag som bland annat ligger bakom instagramkontot Olika personer och de genreöverskridande teaterföreställningarna Total trilogi som spelats på Göteborgs stadsteater. Konst AB arbetar genomgående med nya och otraditionella metoder vad gäller allt från innehåll och format till marknadsföring och PR. Nu arbetar de med filmdebuten Vernissage hos gud, en maximalistisk, associativ science-fiction-historia om konstens otillräcklighet. En film som skapas utanför det traditionella systemet och som har Magnus Krepper, Isabelle Grill och Lisa Lindgren i rollistan.

Clas Svahn är journalist vid Dagens Nyheter och även vice ordförande och internationell samordnare i Riksorganisationen UFO-Sverige. Han har skrivit närmare 30 böcker. Sedan mitten av 70-talet har Clas aktivt forskat kring ufofenomen och andra påstått övernaturliga fenomen och hans texter har publicerats i en mängd internationella böcker och tidskrifter. Clas är också ordförande i stiftelsen Archives for the Unexplained, där han bland annat byggt upp ett bibliotek om ämnen inom ”det okända”, från ufon och paranormala fenomen till astronomiska fenomen och science fiction.

Med avstamp i KonstABs arbete – där sci-fi och fantasy filtreras genom den samtida konsten – och Clas Svahns mångåriga forskning om ovanliga fenomen och händelser, möts de i ett spännande samtal om ufon, hemliga sekter och andra verkligheter!

KonstAB representeras av Ossian Melin, Filip Aladdin och Anton Hellström och samtalet modereras av Jimi Vall Peterson.

När: Måndag 24 maj kl. 18:00-20:00
Online event

Anmäl dig här