Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

The Game Incubator söker affärsutvecklare till kontoret på Lindholmen

The Game Incubator söker nu en affärsutvecklare med placering på Lindholmen Science Park. Vi behöver dig som vill arbeta med coachning av entreprenörer inom den växande och internationella spelindustrin.

Du kommer att bli en del av ett framgångsrikt och mycket engagerat team av affärsutvecklare både i Göteborg och Skövde, som arbetar tillsammans för att våra startups ska lyckas på en global och extremt konkurrenskraftig marknad. 

I rollen som affärsutvecklare för The Game Incubators kontor på Lindholmen Science Park i Göteborg, jobbar du nära tillsammans med och coachar de startups och utvecklare som vill förverkliga sin dröm som entreprenörer inom spelbranschen. Läs mer om The Game Incubator här

Läs mer om tjänsten

Om The Game Incubator

The Game Incubator är en del av Gothia Science Park i Skövde. Genom spelinkubatorn får nya, lovande entreprenörer en chans att växa i ett sammanhang som erbjuder tillgång till expertkunskap, affärscoacher och andra resurser till förmånliga villkor, och sedan 2004 har mer än 100 spelbolag startats i The Game Incubator. 

Genom ett samarbete mellan Gothia Innovation, som driver och utvecklar Gothia Science Park, och Lindholmen Science Park finns sedan 2015 spelinkubatorn även på Lindholmen. 

Game Incubatorn drivs av Gothia Innovation AB och finansieras av Vinnova, regionen Västra Götaland, Europeiska unionen, Skaraborgs Kommunalförbund och Skövde kommun.