Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

CloudBerry Post på Lindholmen Connected

Har du någonsin undrat över hur man gör en film? CloudBerry Post kan berätta det - de har över 20 års erfarenhet inom film och TV. Möt företaget när de är värdar på affärsnätverket Lindholmen Connected den 15 april.

CloudBerry Post AB bildades 2009 av fyra delägare som alla varit verksamma i filmbranschen i 20 år, idag har de nio anställda.

Företaget var bland de första bolagen som etablerade sig på Lindholmen i det som vuxit fram till ett filmkluster och studioområde. Idag finns här produktionsbolag, filmstudios, kamerauthyrning och allt övrigt man behöver för att producera film. Sedan ett år tillbaka är även Lindholmen Science Park med och satsar på utveckling av film genom Media Arena.

CloudBerry Post erbjuder helhetslösningar inom efterbearbetning av ljud och bild för spelfilm, reklam och TV. Företaget arbetar mycket med internationella filmprojekt. Dotterbolaget CommonGround Pictures är ett filmproduktionsbolag som producerar spelfilm som gärna hjälper företag med informations- och reklamfilm. 

På Lindholmen Connected möter du några representanter från CloudBerry Post och även producenten från dotterbolaget CommonGround Pictures. I montern kommer de även att visa upp smakprov på några av de produktioner där de har varit delaktiga.

Läs mer om CloudBerry Post

Läs mer om Lindholmen Connected