Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Göteborg Storytelling Days

31 januari 2022 09:00 till 1 februari 2022 17:00
Fysiskt event. Sjömanskyrkan Göteborg
Göteborg Storytelling Days är ett återkommande fysiskt event som sätter berättande och kreativa processer i fokus. Genom föreläsningar, workshops och rum för möten och samtal riktar vi oss till kreatörer, distributörer, finansiärer, studerande och professionellt verksamma inom film, TV och rörlig bild. Vi vill även skapa möjlighet till nya oväntade möten och samarbeten och erbjuda en fysisk mötesplats. Vi är glada att vi 2022 kan vara på Skeppet i Göteborg, i en inspirerande miljö med god mat.

Årets fokus: Feedback – Om konsten att lyssna, kommunicera och att samarbeta över yrkesroller och konstformer i den kreativa processen.  Vårt nutida branschlandskap med framväxten av nya streamingaktörer har gjort att utvecklingen av berättelser exploderat. Konsten att både ge och ta emot feedback har blivit ett allt viktigare verktyg i utvecklingsprocesserna av filmer och tv-serier. Vi undersöker ämnet ur flera perspektiv. Välkomna att lyssna och själva delta i samtalen.

Tid & plats 

Måndag 31.1 kl. 17.00 - Tisdag 1.2 kl. 22.00
Lokal: Skeppet, Sjömanskyrkan. Amerikagatan 2, Göteborg.​

Eventet är gratis och öppet för alla som är verksamma yrkesutövare inom rörlig bild, professionellt verksamma och studerande.  

Föranmälan krävs via länk efter varje programpunkt, dvs du måste anmäla dig till varje session du vill delta i. 

Begränsat antal platser, vi kan inte garantera en plats utan sätter upp väntlista om det bokas fullt.

Om du inte kommer måste du avboka senast 24h innan på mail som anges i bekräftelsen. Annars tillkommer en avgift på 200 SEK.

Kom i god tid och visa upp vaccinationsbevis (obligatoriskt).

Registreringen öppnar 60 min innan varje programpunkt. 

Se vårt program och anmäl dig här.

Arrangeras av Alma Manusutbildning, Kulturakademin, Lindholmen Science Park, Göteborg Stad Filmkontoret och Region Värmland.