Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Nostradamus Report 2018: Do or Die?

2 februari 2018 16:00
Biopalatset 9
Den 2 februari släpps 2018 års upplaga av Nostradamus rapporten, en framåtblickande analys av filmbranschens utveckling de kommande 3-5 åren. I samband med detta bjuder Göteborg Film Festival in till ett spännande seminarium där rapporten presenteras och diskuteras tillsammans med internationella gäster.

De kommande fem åren bestämmer om filmindustrin som den ser ut i dag kommer att överleva, när nya format tar allt större plats. Vad behöver europeiska filmskapare, finansiärer och utställare göra för att fortsatt vara konkurrenskraftiga? 

Johanna Koljonen presenterar Nostradamusrapporten från 2018, följt av en diskussion med Edith Sepp, vd Estlands Filminstitut; Marike Muselaers, vd Lumière Group; Thomas Gammeltoft, vd Köpenhamns Filmfond och Wendy Mitchell, journalist. 

Öppen för alla ackrediterade gäster.

LÄS MER

Seminariet kommer hållas på engelska och moderator är Johanna Koljonen som har drivit projeket. Läs mer om rapporten här

Nostradamusprojektet på Göteborg Film Festival är ett samarbete med Lindholmen Science Park med stöd av Göteborgs Stad och Västra Götalandsregionen.
Läs mer om Nostradamus här

Arrangeras av Göteborg Film Festival & Lindholmen Science Park.