Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Hisingsfestivalen

15 augusti 2017 12:00 till 21:00
Gothenburg Studios, Polstjärnegatan 14, Göteborg
Hisingsfestivalen är en familjefestival som äger rum på Lindholmens studioområde Gothenburg Studios. Festivalen är gratis och syftar till att främja ungas kreativitet och skapande på Hisingen.

Vi som jobbar med festivalen vill visa på Hisingens kulturella bredd och kommer därför att erbjuda utrymme för många olika konstformer, såsom musik, dans och film. Hisingsfestivalen är ett samarbete med Ungdomssatsningen Hisingen med en ambition att framförallt unga producerar festivalens innehåll.

Programmet kommer att innehålla livemusik, podcasts, poetryslam, minibio och några parti bingo. Det finns också möjlighet att fynda växter, kläder, konst och mat på vår marknad. Allt detta i ett nära samarbete med näringsliv, kulturaktörer och fritidsgårdar. Vi vill helt enkelt att Hisingsfestivalen blir ett roligt avslut på sommarlovet för barn, unga och deras familjer!

Bokat än så länge: Glenn Hysén läser sagor, Luie Tatz, Göteborg 4ür Alles, The African Way, Kap Lora, Valter Nilsson & The Hurt Feelings, Dj Mexicali, Bingo Berit, Llama Lloyd, Glasshojen, Barleys Food Factory m.m.

Det finns fortfarande möjlighet att bli Hisingsfestivalens samarbetspartner. Vid intresse kontakta festivalens projektledare Frida Lernstål på frida@gothenburgstudios.se

Läs mer om festivalen

Arrangeras av Gothenburg Studios.