Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

The Bitter End

Med projektet The Bitter End vill produktionsbolaget Standing on One Leg Production öka kunskapen kring hur man hanterar och blandar drycker på samma sätt som man hanterar och blandar olika smaker vid matlagning. De vill skapa ett livsstilsprogram i ett online-format i form av webbserie där varje avsnitt är ca 15-20 minuter långt.

Standing on One leg Production är ett produktionsbolag som arbetar med en innovativ och långsiktig affärsmodell som tar inspiration av hållbara upplägg från bland annat spelindustrin och bloggindustrin. Med projektet The Bitter End vill bolaget öka kunskapen kring hur man hanterar och blandar drycker på samma sätt som man hanterar och blandar olika smaker vid matlagning. De vill skapa ett livsstilsprogram i ett online format i form av webbserie där varje avsnitt är ca 15-20 minuter långt.

Det är referensgruppens bedömning att projektet har en dedikerad målgrupp och ett innovativt och intressant sätt att engagera målgruppen redan från start via kunskapsöverföringen, vilket också ger unika möjligheter att arbeta med marknadsföring och finansiering parallellt. Ett stöd till projektet bidrar också till att stärka utvecklingen inom området otraditionella distributionskanaler, varför stöd föreslås.