Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

28 april - Amanda Kernell

Först ut som gäst är långfilmsaktuella regissören och manusförfattaren Amanda Kernell (Sameblod, Charter) i ett samtal om manifest och konceptutveckling i processen från manus till regivision.

Ett samtal om manifest och konceptutveckling - i processen från manus till regivision. Seminariet består av en timmes samtal och avslutas med en halvtimme där ni som publik interaktivt får ställa frågor.

Amanda Kernell 

Amanda är född och uppvuxen i Umeå och har gjort kortfilmer sedan 2006. 2013 tog Amanda examen från regiprogrammet på Danska Filmskolan. Regidebuten "Sameblod" var framgångsrik på biograferna, blev en kritikerfavorit och vann flera priser även internationellt. Nu är Amanda aktuell med långfilmen "Charter" som hade premiär i mars 2020. 

 

mikael.jpgModerator: Mikael Bundsen

Mikael Bundsen är manusförfattare och regissör utbildad vid Akademin Valand Film och Alma manusutbildning. Mikael Bundsen var under 2019 en av residensförfattarna på Manusfabriken.  Läs mer om Mikael Bundsen här >  

Foto: Christopher Manning
 

Läs mer här

 

Audiovisual Talks är ett nationellt samverkansprojekt som arrangeras av Film&TV vid Lindholmen Science Park och Filmkontoret, Göteborg Stad i samarbete med Kultur i Halland - FilmFilmbasen/Film StockholmFilm i SkåneFilmregion SydostNorrköpings Filmfond , FilmCloud/Förvaltningen för kulturutveckling - VGR och Filmrummet/Svenska Filminstitutet.

logoblock_3.jpg