Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

AKA Suzanna

Projektet AKA Suzanna skildrar unga människors utsatthet på nätet genom en rättsprocess med flera olika lager och berättarperspektiv.

Lova Manusproduktions film exploaterar inte de drabbade utan väljer istället att berätta om dem som kämpade för att ge dessa människor upprättelse. Historien om barn och ungdomars liv på internet och om en vuxenvärld som inte förstår hur relationer skapas är mörk och spännande och ändå fylld av hopp i slutet. Formatet är i nuläget tänkt som en dramaserie i tre delar.

Projektet är innovativt genom att man redan i ett initialt skede planerar att belysa ämnet på flera plattformar och sammanhang. Båda manusförfattarna har lyckade samarbeten bakom sig i form av bland annat tv-serien Hashtag. Projektet AKA Suzanna är ytterligare ett steg i att fortsätta påbörjade samarbeten och möjliggöra fler starka produktioner från staden.

Det är referensgruppens bedömning att projektet på ett positivt sätt kan bidra till att stärka den lokala branschen framförallt genom att möjliggöra redan påbörjade, kreativa samarbeten i nya utvecklande former.